WABwijzer

WAB voor werkgevers/inleners

Sinds de invoer van de WAB is er veel onrust en onduidelijkheid ontstaan. Bij uitzenders en payrollers, maar ook bij andere werkgevers en inleners van uitzend- en payrollkrachten. Hoe weet u of uw huidige proces nog WAB compliant is en welke risico’s loopt u?

Middels een scan en gesprek maken wij dit inzichtelijk en geven u concrete adviezen om uw inhuur of werkgeverproces weer compliant te maken.

We controleren uw proces adhv de WAB, de arbeidsrelaties met interne en ingeleende werknemers, de relaties met uw uitzenders en voorzien u van een gedetailleerd rapport met duidelijke adviezen die u direct kunt uitvoeren om WABproof te zijn.

De investering is afhankelijk van uw bedrijfsgrootte en aantal werknemers.

Deze check is bedoeld voor werkgevers (voor uitzenders hebben wij aparte checks)

WAB voor uitzenders en payrollers

Sinds de invoer van de WAB is er veel onrust en onduidelijkheid ontstaan. Is uw core business nog wel WAB proof? Hoe weet u of uw huidige proces nog WAB compliant is en welke risico’s loopt u?

Middels een scan en gesprek maken wij dit inzichtelijk en geven u concrete adviezen om uw proces weer compliant te maken. Ook als dit ingrijpende stappen zijn kunnen wij u daarin adviseren en indien gewenst assisteren.

Vraag informatie aan

Starterscoach

De Flexbranche is fantastisch. Nooit hetzelfde, super uitdagend. Om te slagen is kennis essentieel. Natuurlijk de basis kennis...

Onze diensten

Advies en trainingen
Backoffice-support
Coaching
Interim-management
Seminars

Seminars

Onze Associates zijn beschikbaar voor seminars als spreker of als leider van een workshop. Bijvoorbeeld voor uw interne organisatie...